No sound?!?

Post problems with getting games installed and running properly here.
Post Reply
User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

No sound?!?

Post by The_Sinister_Mastermind »

Hey I've had Syndicate on my PC for awhile now but for some reason there is no sound, any sugestions on getting that to work?
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>

User avatar
GameMaster.EXE
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 694
Joined: Wed Jun 29, 2005 2:36 pm
Location: North Texas, USA

Post by GameMaster.EXE »

What is your OS? Soundcard?

User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

Post by The_Sinister_Mastermind »

OS - WIn XP Professional
SC - HP Premier Sound 16 bit
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>

User avatar
GameMaster.EXE
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 694
Joined: Wed Jun 29, 2005 2:36 pm
Location: North Texas, USA

Post by GameMaster.EXE »

That may be the problem. Your soundcard is 16-bit and probably won't work wth WinXP's newer 32-bit code.
Does your game have a SETUP.EXE file with it? If so, tell me what sound options it gives you.

User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

Post by The_Sinister_Mastermind »

Nope there's a 'dos4gw.exe' a 'intro.exe' and a 'main.exe'
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>

None

Newer sound cards

Post by None »

Does anyone no if theres anyway to get dos games to work with audigy 2

User avatar
GameMaster.EXE
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 694
Joined: Wed Jun 29, 2005 2:36 pm
Location: North Texas, USA

Post by GameMaster.EXE »

The_Sinister_Mastermind wrote:Nope there's a 'dos4gw.exe' a 'intro.exe' and a 'main.exe'
Are you trying to run this game through DOSbox?

the pawn

sound for syndicate and syndicateplus

Post by the pawn »

GameMaster.EXE wrote:
The_Sinister_Mastermind wrote:Nope there's a 'dos4gw.exe' a 'intro.exe' and a 'main.exe'
Are you trying to run this game through DOSbox?
:) :D
no need to run it thru DOSbox works great on XP fine
just make synd.bat with this in it where your main.exe is
synd.bat===> main.exe >nul: /iirq5 /idma1 /iio$220 /c0
have all the sounds for syndicate
but i have a problem with the syndicateplus revolt expandions
everythings works but can't save the game :cry:

the pawn

sound for syndicate

Post by the pawn »

The_Sinister_Mastermind wrote:Nope there's a 'dos4gw.exe' a 'intro.exe' and a 'main.exe'
make a synd.bat file an place it where ever you see main.exe
synd.bat====>main.exe >nul: /iirq5 /idma1 /iio$220 /c0
:laugh: :) works great...

User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

Post by The_Sinister_Mastermind »

Ok great, I'll give it a crack later. I haven't really played the game much of recent but it would be nice to have sound when I do get back around to it.
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>

Post Reply