Duke Nukem 3d Atomic Edition

Post problems with getting games installed and running properly here.
Post Reply
J.C.

Duke Nukem 3d Atomic Edition

Post by J.C. »

Just found Duke Nukem 3d Atomic Edition at an old 2nd hand store, installed it and everything in DOSbox, but when I actually run the game it instantly leaves the game and says "Please put your Atomic Edition CD into the drive". HELP!
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

You don't need dosbox on Dos or W95 for that game.
Stupid answer? Yes of course.
But if you can't even state your sys specs or OS, why should we give you an usefull answer?
User avatar
Frenkel
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 540
Joined: Wed May 05, 2004 7:47 am
Location: Netherlands

Post by Frenkel »

Get Jonof's Duke3D port.
Groeten van Frenkel
Visit us at the Official S&F Prod. Homepage
PJPsyco
Member
Member
Posts: 31
Joined: Sun Nov 16, 2003 2:14 pm
Location: Rolla, MO

Post by PJPsyco »

you need to make sure that you have your cdrom drive installed as a drive in dosbox

mount d d:\ -cdrom
where d is the letter of your cdrom
Post Reply