Page 1 of 1

Quake 1

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:17 am
by Novi
Hmm well i downloaded it. And it came already installed in a zip. So i unzipped it and tried to play it but i couldnt. I tried changing the compatibility with no luck.
Ive been on some quake forums but didnt really find much.
So is it possible to play it?

Tnx for the help

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:21 am
by Novi
Btw i think its classed as abandonware now so its all legal :)

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:28 am
by Novi
I downloaded a shareware version too but couldnt get that to work either... any solutions to this problem?

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:53 am
by Guest
O wait i downloaded eQuake and its working now :)

Posted: Mon Aug 23, 2004 10:57 am
by CloudCobain
You're wrong, abandonware is not legal.

And how do these guests get away with quadruply posting crap. Where are the moderators?

Posted: Mon Aug 23, 2004 10:50 pm
by x86_Game-Junkie
Abandonware isn't illegal, it's just discontinued...which means he can get limited technical support for the game!!

Depending on your version of Windows you might need a DOS Emulator to run Quake. If you are playing it on a 95/98 Machine restart the computer in MS-DOS Mode.

Posted: Wed Oct 20, 2004 1:32 am
by macca 2
greetings,

I am trying to run quake 1 on win xp with no luck. it doesnt even start when i double click on it. it just shows a black screen and then exits.
I have seaqrched on dos advidce and t hasn't helped much. i have tried the compatibibiloty with no luck.
any suggestions?
cheers

Posted: Wed Oct 20, 2004 1:33 am
by macca 2
greetings,

I am trying to run
quake 1 on win xp
with no luck. it doesnt even start when i double click on it. it just shows a black screen and then exits.
I have seaqrched on dos advidce and t hasn't helped much. i have tried the compatibibiloty with no luck.
any suggestions?
cheers