Page 1 of 1

Dooms sound jumps/skips all the time

Posted: Thu Jul 08, 2004 1:38 am
by Guest
Sorry if this double posts was having some difficulties. Some reason when I play doom the sound skips alot like the game is running realy slow. What could this be and how do I fix it?

Posted: Thu Jul 08, 2004 1:50 am
by Guest
Well it seems the game runs fine but with sound it lags it up for some reason.

Posted: Thu Jul 08, 2004 1:53 am
by x86_Game-Junkie
What version of Windows are you running??

Posted: Thu Jul 08, 2004 1:53 am
by Wally
dosbox is your solution

Posted: Thu Jul 08, 2004 1:57 am
by x86_Game-Junkie
he probably set it up wrong...I hate when someone rings and goes my game ain't working and you find out that it is something they did in the installation such as choose the wrong sound config setting!!

Posted: Thu Jul 08, 2004 2:03 am
by Guest
I will try dosbox. I have tried sooo many different types of setups and it is the same problem.

Posted: Thu Jul 08, 2004 2:04 am
by Guest
Is there a way to edit posts? Anyway I am using windows XP and I have tried vdm already but like I said I will try dosbox.

Posted: Thu Jul 08, 2004 2:12 am
by Guest
Yes sound is better but game is slow now hehe.

Posted: Thu Jul 08, 2004 2:15 am
by Wally
try editing cpu cycles BTYW add wally4000@hotmail.com to msn for live performance

Posted: Thu Jul 08, 2004 2:26 am
by Guest
Ok your added but says you are logged off. Also I got it to run in full screen and at a better pace but now its just a bit off screen on left and right....just a bit.

Posted: Wed Jul 19, 2006 12:31 pm
by PJPsyco
Zdoom and Jdoom are great if your computer can run them

Posted: Fri Aug 04, 2006 10:16 pm
by Check-Mate
Someone please smack this spammer!

Posted: Sat Aug 05, 2006 1:08 am
by franpa
if your using doom95 or older then try setting it to full screen with a resoloution of 320x240.

Posted: Mon Aug 07, 2006 10:09 pm
by GameMaster.EXE
google & download Doom Legacy. Try it in OpenGL mode if you have a newer graphics card, if not just use software mode (default)

Isn't this supposed to be in the get games to work thread?

Mod edit: Moved to proper section.