SWIV 3D - No CD

Post problems with getting games installed and running properly here.
tom

Swiv 3d

Post by tom » Tue Apr 06, 2010 9:51 am

I had done following your guider. But still appear NO CD

I download this game on rapid but when issue Cd I found label is 200809161030.

I think may be not correct name of CD.

Some one have this CD Pls let me know how to run this games.

I play this game in pass and now I want to play more.

Thank you very much

User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider » Tue Apr 06, 2010 12:28 pm

Means the CD image isn't 100% valid, search the net to find a valid one.
wardrich wrote:The contrasts in personalities will deliver some SERIOUS lulz. I can't wait.

bertyhell
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Oct 27, 2019 6:55 am

SWIV 3D - No CD

Post by bertyhell » Sun Oct 27, 2019 6:57 am

If anyone else has this issue, you can fixed it like this:

download the iso version without the fix from here:
my abandonware (dot) com / game / swiv-3d-ddz#Windows
(Website admin note: You'll need to fix that link yourself, or just Google it)

You just have to install PCem with windows 95 following this guide: olistutorials(dot)wordpress(dot)com/2017/02/25/setting-up-pcem-for-windows-95-games/

Or you can download my preinstalled version with swiv3d included here
mega(dot)nz/#!3gsXBQCQ

You'll have to link the hdd file back to the PCemV15Win\hdd\win95.img file and mount the .cue file of swiv3d as the cd-row of PCem

User avatar
emmzee
Site Admin
Site Admin
Posts: 2425
Joined: Sat Sep 14, 2002 2:25 pm
Location: Ontario, Canada

SWIV 3D - No CD

Post by emmzee » Mon Oct 28, 2019 7:43 am

Thank you for your post, hopefully it helps others! Sorry about the hassle of putting links in the posts, we get a lot of spam here. (I had to remove the link to the aband0nware site since they aren't allowed here ... well, at least I had to obfuscate it more ... :blah:)
Owner / Webmaster of DOSGames.com for over 20 years

Download my free ebook: The Historical Reliability of the New Testament

Normand10
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Dec 25, 2019 3:17 pm

SWIV 3D - No CD

Post by Normand10 » Thu Dec 26, 2019 2:47 am

Paramore09 wrote: I modified DOSBox as described in the link above.

So it starts in folder is C:\GAMES

Then as follows:
C:\>mount D E:\ -t cdrom (-ioctl at second try)
MSCDEX installed.
Drive D is mounted as CDRom E:\


Then (if installed):
C:\>CD SWIV
C:\SWIV>swiv_dos.exe

Or (if not installed):
C:\>D:\ (as I mounted the CDRom drive E to D)
D:\>dosinst.exe (and i can install swiv at any folder. It usually is C:\SWIV {so it becomes C:\Games\SWIV}]

After the installation is complete I go back to the C:\Games\Swiv folder
and execute swiv_dos.exe.

You mentioned a virtual C drive but I couldn't figure out what it means
as C is already mounted?

And the link you just posted was the one that brought me to this forum. ;)
Didn't help. That's why I guess I do something wrong.

I also tried to mount as an ISO but ended up not knowing what to do... ^^
Hello, me too compared to virtual C I could not understand what it means?

Normand10
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Dec 25, 2019 3:17 pm

SWIV 3D - No CD

Post by Normand10 » Thu Dec 26, 2019 11:27 pm

Paramore09 wrote: I modified DOSBox as described in the link above.

So it starts in folder is C:\GAMES

Then as follows:
C:\>mount D E:\ -t cdrom (-ioctl at second try)
MSCDEX installed.
Drive D is mounted as CDRom E:\

Then (if installed):
C:\>CD SWIV
C:\SWIV>swiv_dos.exe

Or (if not installed):
C:\>D:\ (as I mounted the CDRom drive E to D)
D:\>dosinst.exe (and i can install swiv at any folder. It usually is C:\SWIV {so it becomes C:\Games\SWIV}]

After the installation is complete I go back to the C:\Games\Swiv folder
and execute swiv_dos.exe.

You mentioned a virtual C drive but I couldn't figure out what it means
as C is already mounted?

And the link you just posted was the one that brought me to this forum. ;)
Didn't help. That's why I guess I do something wrong.

I also tried to mount as an ISO but ended up not knowing what to do... ^^
hi me too i also tried to go up to ISO

Post Reply