looking for sango fighter, quake, DK2 or hexen?look here!

Help locating old / Pre year 2000 games you used to play.
Post Reply
marcL
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Wed Dec 13, 2006 1:53 pm

looking for sango fighter, quake, DK2 or hexen?look here!

Post by marcL »

i know what a pain it is to look throught tons of crappy pages looking for games. i dont know if its allowed but i have the full versions of the above mentioned games. if anyone wants a copy i would gladly send em.just pm me your email. mods, if its something i shouldnt be doing please tell me. just trying to help out ppl here. i also have quake 1 and 2. and also jazz jackrabbit 2.
marcL
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Wed Dec 13, 2006 1:53 pm

Post by marcL »

hmms no takers?
User avatar
Larry Laffer
Admin
Admin
Posts: 4143
Joined: Sun Feb 19, 2006 8:06 am
Location: Romania

Post by Larry Laffer »

Hmmm... DK2 stands for Dungeon Keeper 2? Cuz I know someone who might be interested in a certain file from D. K. 2....


Other than that, I have all those game ^_^
<center>
abyss wrote:I don't even know if starcraft 1 was a windows or dos games.
</center>

ModBot™ - Faster than the speed of spam!(and always taking it to where it belongs!)
marcL
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Wed Dec 13, 2006 1:53 pm

Post by marcL »

yea dungeon keeper 2.
User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

Post by The_Sinister_Mastermind »

Does your copy of Sango Fighter actually work? I used to play it years and years ago on my DOS machine, I forgot about it for the longest time then stumbled across it one day but when I tried to run it the game itself would load fine, but for some odd reason you couldn’t control your character.
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>
marcL
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Wed Dec 13, 2006 1:53 pm

Post by marcL »

yea it works. usually i use DOSBox.
User avatar
The_Sinister_Mastermind
<font color=red><b>Overlord</b></font>
Posts: 2744
Joined: Wed Oct 26, 2005 11:20 am
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

Post by The_Sinister_Mastermind »

From memory I could get it running in straight XP, running in DOSBox didn't solve the issue. Oh well, if you've still got it, I'll give your version a try.
<center>I am the master, fear none but me. I am the master of all that will be... Image

Are you looking for Z? - DOSBox & D-Fend Guide! - I’m looking for 4 games!
Best Of Windows Entertainment Package

DOSgames IRC is back! now with DOS Trivia!
Server: irc.p2p-network.net
Channel: #DOSgames
For mIRC users: irc://irc.p2p-network.net/DOSgames

Please don’t PM me every time you can’t find a game, I really don’t have time to logon to the site that often let alone be your personal assistant.
Just use the “Finding Old Games” subforum like everyone else.</center>
GreenEye

Post by GreenEye »

i've been trying to get my hands on quake 1 and 2, i used to play them all the time as a kid and loved it, but forgot about it until the receent release of quake 4. but seeing that i have xp, i was curios, can you get q1 or q2 to work on xp? that would be nice.... what about quake 3?
GreenEye

p.s.

Post by GreenEye »

my email is GreenEyedAnarchist@yahoo.com

that would make it easier to email me huh? lol
User avatar
franpa
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 847
Joined: Mon Jan 02, 2006 5:38 am
Location: australia, qld

Post by franpa »

do you have the expansion to quake 1?
Intel Core2 DUO e6750 @ 2.66GHZ
Asus P5KC Mother Board
Windows Vista Home Premium SP1
2 Gigabytes DDR2 800 RAM Dual Channel
500 Gigabytes SATA2 Hard Disk
Creative X-FI Extreme Music
BFG Geforce 8800gt 512mb PCI-E (OC1)
Thermaltake 750watt Toughpower Power Supply
Thermaltake Armor+ MX Case.


Click here to download 'Milo The Fuel Run'. [More Information.]
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

For Quake:
http://www.freedownloadscenter.com/Game ... Quake.html

Quake2 runs on Xp.
On some PCs you will have to look for quake2.exe, create a shortcut, go to compability tab and set comp to W98. (However that's not always needed).
Q2 server works in XP.
If you want to play Coop mode you will need a patch.

If you are interested in Quake stuff :
http://planetquake.gamespy.com/
There yo u will find all the info /patches/ whatever you need.
Arachia2

I would like to get a copy of dk2

Post by Arachia2 »

I have been trying to get a working coppy of dungeon keeper 2. I have bought 2 sealed box sets of all 1 of the box types and returned every single one. with getting my money back of course. because it did not work on my computers 2 xp and 4 98's. have the demos working just want the game and don't care to try another box set and I will not buy it online. to many bad expereances where i did not get my money back!

so my question is this can you email me at mktoth@edison.edu with instructions on how to get the game from u and how to get it to work.
I have filetopia which is a ftp transfer and chatroom server just need someone to host the file. or tell me where to find a direct download link.

i HAVE an account here but can't log on my user is arachia
Post Reply