Page 1 of 1

SNES emulator wanted

Posted: Sat Jan 14, 2006 8:09 pm
by dosuser
I need a link to a snes emulator that is on a virus free site I dont have protection for the time being so I was wondering if sombody could give me a link to a virus free site with the emulator.
THX! :)

Posted: Sat Jan 14, 2006 8:24 pm
by franpa
snes emulator

they host the latest zsnes wip and the latest snes9x.

also if your after a excellent nintendo emulater (8 bit) try

NES emulator

availible in english and japanese

[Mod edit: Link fixed so it doesn't stretch the page]

Posted: Sun Jan 15, 2006 6:22 am
by The_Sinister_Mastermind
ZSNES is widely regarded as the best SNES emulator out there right now so I'd suggest getting it.

Posted: Sun Jan 15, 2006 9:47 am
by dosuser
thanks guys I really needed to find a virus free emu! :thumbsup:

Posted: Sun Jan 15, 2006 10:02 am
by dosuser
Will it run on 120Mhz and 50 mb ram?

Posted: Sun Jan 15, 2006 10:06 am
by franpa
yup so long as you dont choose a 16 bit ingame colour depth or any filters. keep the resoloution at 640 * 480 or less and possibley disable sound if still slow.

zsnes is better then snes9x speed wise.


(if still slow i shall post a link to v1.36 which is an older yet much faster version.)

Posted: Sun Jan 15, 2006 10:09 am
by dosuser
Thanks again franpa.

Posted: Sun Jan 15, 2006 10:14 am
by dosuser
hey could you give me alink to some good roms?

Posted: Sun Jan 15, 2006 10:16 am
by franpa
post your email addy and i might email you some ok el nombre?

(ps. you dont hafta be a hidden user)

Posted: Sun Jan 15, 2006 12:57 pm
by The_Sinister_Mastermind
Sorry dosuser ROMs are illegal and as such links won’t be posted on the site.

Posted: Sun Jan 15, 2006 3:55 pm
by dosuser
My email is dosdotbat@yahoo.com, I'm looking for super mario bros 2.THX

Posted: Sun Jan 15, 2006 6:27 pm
by franpa
check ur email addy

Posted: Sun Jan 15, 2006 6:54 pm
by dosuser
Thanks for the link franpa I really neede it the snes9x was hideously slow!

Posted: Sun Jan 15, 2006 6:56 pm
by franpa
hahaha no probs. :thumbsup:

Posted: Sun Jan 15, 2006 6:59 pm
by dosuser
wait this website loads but there is nothing after loading

Posted: Sun Jan 15, 2006 7:14 pm
by franpa
*WAIT*

does the site i gave you end in .com?

if it dos change it to .net