Tell us about your computer!

Want to talk about your hardware setup? Brag about your super-machine's layout? Pretend you know a lot about computers? You can do all that and more in this forum.
SHOETAQUILLA
Member
Member
Posts: 49
Joined: Wed Nov 12, 2003 4:44 am
Location: Newcastle NSW Australia

Post by SHOETAQUILLA »

hmmm...I have too many computers

but I have 2 Pentium MMX's, a 486 DX, a Pentium II MMX and currently in the building of the greatest of all machines that will conquer and desimate all it's competitors!!
:D
Give Me Blood, Guts n' Glory...Shoot to Kill!!
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

...

Post by Wally »

I am getting a

2.2ghz celeron
256mb ram
40gb hdd

etc etc..

for $600 Dollars through my Work (employee)

BRAND SPANKING new..

I have a few dozen apples too :D

BTw who evers fan was noisy probably has a load of dust on it
try cleaning it
:P
Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Re: ...

Post by Unknown_K »

Wally*Won_Kenobie wrote:I am getting a

2.2ghz celeron
256mb ram
40gb hdd

etc etc..

for $600 Dollars through my Work (employee)

BRAND SPANKING new..

I have a few dozen apples too :D

BTw who evers fan was noisy probably has a load of dust on it
try cleaning it
:P
I dont have a problem with intel chips (have a p3-733 here somewhere) but I would avoid the celeron like the plague (very crappy output for their clock speed). An athlon xp, a real p4, or even a duron is a much better chip.
User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Re: ...

Post by Kazer0 »

Wally*Won_Kenobie wrote:I am getting a

2.2ghz celeron
256mb ram
40gb hdd

etc etc..

for $600 Dollars through my Work (employee)

BRAND SPANKING new..

I have a few dozen apples too :D

BTw who evers fan was noisy probably has a load of dust on it
try cleaning it
:P
I can getthat PC (And was going to) for $400 canadian.
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

Re: ...

Post by Wally »

Kazer0 wrote:
Wally*Won_Kenobie wrote:I am getting a

2.2ghz celeron
256mb ram
40gb hdd

etc etc..

for $600 Dollars through my Work (employee)

BRAND SPANKING new..

I have a few dozen apples too :D

BTw who evers fan was noisy probably has a load of dust on it
try cleaning it
:P
I can getthat PC (And was going to) for $400 canadian.
Why didnt you get that then??? It would have been a nice machine I guess. The one im getting is manufactured by Dell Australia. Is that the one you are getting Kazer0? It would be manufactured by Dell Canada though :P
User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 »

Um... I build my own computers. And why would I buy a 2.2ghz PC and mobo when i'm getting a 1.8 and mobo+RAM for free?
denrix
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
Posts: 456
Joined: Tue Sep 30, 2003 9:28 am

Post by denrix »

my bitch:
Pentium 4 2.2 Ghz
80 GB HD (I've had the computer for about 2 weeks, and I already got only 10 gbs of free space. wtf?!)
512 MB RAM
ATI Radeon 9200 SE 128 MB graphics card
XP Proffesional
and a beauty of a Combo Drive by LG, which writes CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-ROM, and reads all the other other options! magnifique!
sasha: Now, if you'll excuse me, I'm going to go have sex with my boyfriend.
User avatar
Rebelstar
Member
Member
Posts: 10
Joined: Sun Jan 18, 2004 4:26 pm

Post by Rebelstar »

My first PC, now ten months old:-

MS 6701 motherboard
Intel P4B 2.66 (not overclocked, I know nothing about that stuff)
512 DDR RAM
60 GB HD at 5400 RPM
Radeon 9000LE 64 MB AGP
etc.
User avatar
donkeydude
Member
Member
Posts: 21
Joined: Thu Feb 26, 2004 9:05 pm

Post by donkeydude »

anyway, from 3 old comps I built an almost-solid 75 mhz, 426 gig hard drive, and somewhere round 30 megs o ram. Orchid farenheit 1280 vid card. It was a piece of crap. even though i haven't put it together yet, I got a p II 266 mhz processor and a real atx mobo. wheeee... :D :D
User avatar
johpower
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 428
Joined: Mon Jan 06, 2003 6:59 pm
Location: Colorado North 40

Post by johpower »

Aaaayyyy, there ain't no crap PC's on this site. Ask U_K, he's got the full range and should help setup a museum. :thumbsup:

Me, I just like to max-out any PC I have, no matter how lowly. Tweeks is still fun 4 the MIPS hobbist (12 more "sysmarks", alllllllrrrriiiggghhttt!! :laugh: :laugh: ). 4 instance, I bet that P75 will just take a 100 or 133 chip if you just knew the jumpers.
Sig: "The Universe is change... but it is not exact change." -Fusco Bros.
Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K »

johpower wrote:Aaaayyyy, there ain't no crap PC's on this site. Ask U_K, he's got the full range and should help setup a museum. :thumbsup:

Me, I just like to max-out any PC I have, no matter how lowly. Tweeks is still fun 4 the MIPS hobbist (12 more "sysmarks", alllllllrrrriiiggghhttt!! :laugh: :laugh: ). 4 instance, I bet that P75 will just take a 100 or 133 chip if you just knew the jumpers.
Sure I will setup a museum, send me all the old software packages you have (including the box and manuals) and I will get to work (since I already own 1 of each generation PC).

:D
User avatar
johpower
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 428
Joined: Mon Jan 06, 2003 6:59 pm
Location: Colorado North 40

Post by johpower »

How many semi's of DD 5-1/4" would you like? :laugh:
Sig: "The Universe is change... but it is not exact change." -Fusco Bros.
Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K »

johpower wrote:How many semi's of DD 5-1/4" would you like? :laugh:
One of everything would be nice especially anything technical (cad, math, engineering, science, physics, etc) :D

I have been looking for Norton Desktop 2 or 3 but havnt found it (Windows 3.1 era).
User avatar
donkeydude
Member
Member
Posts: 21
Joined: Thu Feb 26, 2004 9:05 pm

Post by donkeydude »

johpower wrote:Aaaayyyy, there ain't no crap PC's on this site. Ask U_K, he's got the full range and should help setup a museum. :thumbsup:

Me, I just like to max-out any PC I have, no matter how lowly. Tweeks is still fun 4 the MIPS hobbist (12 more "sysmarks", alllllllrrrriiiggghhttt!! :laugh: :laugh: ). 4 instance, I bet that P75 will just take a 100 or 133 chip if you just knew the jumpers.
what the hec do you meann "their ain't no crap PC's on this site"?
whatevuh... :karate:
User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 »

Unknown_K wrote:
johpower wrote:How many semi's of DD 5-1/4" would you like? :laugh:
One of everything would be nice especially anything technical (cad, math, engineering, science, physics, etc) :D

I have been looking for Norton Desktop 2 or 3 but havnt found it (Windows 3.1 era).
The computer store has Norton Desktop (Not sure which version) that they are going to sell on e-bay. It's old, and says "NOW WORKS WITH WINDOWS 95!" on it.
User avatar
johpower
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 428
Joined: Mon Jan 06, 2003 6:59 pm
Location: Colorado North 40

Post by johpower »

donkeydude wrote:what the hec do you meann "their ain't no crap PC's on this site"? whatevuh... :karate:
All sing along: "Every PC is precious, every PC belongs..." (Que the dancing Smerfs.) :rolleyes:

U_K: I've got Norton 6 for DOS. I'll check to see if the disks are still viable. Same with the pile of 5-1/4's. I should be copying them to CD soon before all the bytes sift to the bottom of the disks anyway. :laugh:
Sig: "The Universe is change... but it is not exact change." -Fusco Bros.
Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K »

Do you gus know where to find 256kbit x 4 DRAM 20 pin DIP chips?

They were common in ISA video cards (8 pcs for 1mb)and on some old motherboards. I need 16 to upgrade an scsi card I got with my Amiga 2000 the other day.

I seen somebody selling Norton Desktop 2.2 on ebay but they want $10 for shipping something that would cost $1 via USPS media mail, I hate that.
User avatar
Thrall
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 236
Joined: Sat May 10, 2003 9:11 pm

Post by Thrall »

Ive gone through a ton..some super expensive 3ghz ones that overheat..

So here is my new setup:

2.8GHZ P4 (one with HT , on) , oced to 3ghz.
512 (soon to be a gig) of PC2700 RAM
Radeon 9200 PRO (the SE sucks , the pro hasnt failed me yet).
120 gigs space.

Good comp..does what I want it to VERY well. :D
UP WITH SONIC!
NIK
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu May 06, 2004 6:48 pm
Location: Ontario

Post by NIK »

My dos gaming pc

133mHz
win 95 and dos 4 (i think its 4)
6mb ati vid
soundblaster 16bit audio
8x cd rom
3'1/2 floppy
5'1/4 floppy
1gig hd
Todays fabled culture is tomorro's interesting hole in the ground
Image
^LINK^
User avatar
johpower
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 428
Joined: Mon Jan 06, 2003 6:59 pm
Location: Colorado North 40

Post by johpower »

Beware: DOS 4 has some glitches. At the prompt type "ver" and see what the skinny really is. Go to: http://www.dosgames.com/forum/posting-n ... -f-15.html

Back to the hardware.
Sig: "The Universe is change... but it is not exact change." -Fusco Bros.
Post Reply