Tell us about your computer!

Want to talk about your hardware setup? Brag about your super-machine's layout? Pretend you know a lot about computers? You can do all that and more in this forum.
Winger2
Expert
Expert
Posts: 152
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:59 pm

Post by Winger2 » Wed Jul 30, 2003 10:30 pm

okay I have an awesome old packard bell..but I can not for the life of me figure out where to check the specs...any advice?

Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K » Wed Jul 30, 2003 10:41 pm

If your running dos type MSD.exe and it should give you some basic specs like mouse/memory/processor etc

User avatar
Dogbreath
Admin
Admin
Posts: 4620
Joined: Sat Sep 14, 2002 7:02 pm
Location: In the back of a jacked-up Ford.

Post by Dogbreath » Thu Jul 31, 2003 1:30 pm

http://www.cpuid.com/cpuz.php <-if you want to know EVERYTHING about your computer, try that.

Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K » Thu Jul 31, 2003 1:49 pm

Dogbreath wrote:http://www.cpuid.com/cpuz.php <-if you want to know EVERYTHING about your computer, try that.
I am sure that windows app will work great on a dos machine.

:laugh:

User avatar
Dogbreath
Admin
Admin
Posts: 4620
Joined: Sat Sep 14, 2002 7:02 pm
Location: In the back of a jacked-up Ford.

Post by Dogbreath » Thu Jul 31, 2003 5:10 pm

Haha! No, I assume that he has windows running on it... if not, then try what Unknown_K said.

User avatar
jmmijo
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 220
Joined: Wed Oct 16, 2002 9:13 pm
Location: PDX

Post by jmmijo » Thu Jul 31, 2003 9:29 pm

I still have an old DOS version of PC Tools Deluxe. I do beleive it too has a tool like MSD ;)
Suck it down!

Guest

Post by Guest » Thu Aug 07, 2003 11:18 am

486dx2 66mzh
4mb ram
52x cdrom
soundblaster16

User avatar
Dopefish
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 371
Joined: Fri Aug 29, 2003 12:46 pm
Location: West Hartford, CT

Post by Dopefish » Wed Oct 01, 2003 9:32 pm

I have the following:
_____________________
486DX 50mHz (I know, weird speed)
16MB RAM
SVGA video
Soundblaster 16
_____________________
Pentium I 90mHz
1GB HDD
*I don't remember the rest of the info, it stopped working a while ago
_____________________
Pentium II, unkown speed
64MB RAM
ATI Rage-128 video card
*I don't remember the rest
_____________________
Pentium III 450mHz
128MB RAM
GeForce 4 MX 440
Yamaha DS-XG onboard sound
8.5GB HDD
_____________________
Apple IIe (platinum) 1mHz
128K RAM
Composite video
Internal speaker
(2) 5.5 floppy drives (no hard drive)
Mouse

User avatar
Joris
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 392
Joined: Sun Jul 27, 2003 10:23 am
Location: the Netherlands

Post by Joris » Thu Oct 02, 2003 12:08 am

My comp:

AMD Duron 1300 Mhz
256 Mb RAM
40 Gb Harddisk
8 Mb 3D card <-- yes I know... it itsn't the best one...
WinXP

User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 » Thu Oct 02, 2003 2:17 pm

Hey joris, I jsut updated my video card. It WAS a ATi Rage XL 8mb, and before that, an ATi 3D Rage II + DVD 2mb card, and that was only 6 monthes ago. Behold the power of my new GeForce 2 MX 400 64mb card!

User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 » Thu Oct 02, 2003 6:02 pm

Would you please cut down on its size? Try using <font size="-2">.

User avatar
OddTodd
Member
Member
Posts: 12
Joined: Tue Jun 10, 2003 6:13 pm
Location: Wisconsin

Post by OddTodd » Fri Oct 03, 2003 3:24 pm

Here's the computer I'm stuck with.

1.8 Ghz processor
60 gig hard drive
64 mb GeForce 4 MX 420
POS Intergrated sound card
ATI TV Wonder VE TV Tuner
256 mb Ram (I will be updating to 512 for christmas)
52x CD RW Drive
30X DVD Rom and CDRW Drive

I know it's not great, but it does whatever I need it too.
Happy kittens

denrix
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
Posts: 456
Joined: Tue Sep 30, 2003 9:28 am

Post by denrix » Fri Oct 03, 2003 3:35 pm

Oddtodd: I got a pentium celeron 466 mhz with 8.7 GBs, 64MB ram. Wanna swap?
:laugh:
sasha: Now, if you'll excuse me, I'm going to go have sex with my boyfriend.

User avatar
OddTodd
Member
Member
Posts: 12
Joined: Tue Jun 10, 2003 6:13 pm
Location: Wisconsin

Post by OddTodd » Fri Oct 03, 2003 3:37 pm

No, that's ok. B)
Happy kittens

denrix
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
<font color=CC00CC><i>*Special*</font>
Posts: 456
Joined: Tue Sep 30, 2003 9:28 am

Post by denrix » Fri Oct 03, 2003 3:42 pm

lol
I thought so.
Moral of the story: Always be happy with what you got.
sasha: Now, if you'll excuse me, I'm going to go have sex with my boyfriend.

User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 » Sat Oct 04, 2003 1:51 pm

Ha ha, denrix, mines better than yours. Look in my sig.

Guest

Post by Guest » Mon Oct 27, 2003 10:21 pm

Computer 1
P4 3.06 Ghz
512 MB Ram
120 GB hard drive
128 mb Geforce 4 mx 440 graphics card
48X cd-rw
16X dvd

Computer 2
P 75 Mhz
8 MB Ram
1.5 GB hard drive
4X cd drive
(I use this one for old Dos and Win95 games)

Splodginator
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 558
Joined: Wed Apr 23, 2003 10:28 pm
Location: Nowhere.

Post by Splodginator » Mon Oct 27, 2003 11:55 pm

I've upgraded mine:

1.1 GHz Intel Celeron
Intel 82810 Motherboard
HP Pavillion mx50 Speakers
126MB SDRAM
2 HP Generic Speakers.
Cable Modem
"Windows" XP
20.4 (14.4) GB Ultra DMA HDD
HP CD-Writer Plus
HP Generic Keyboard
HP Generic Mouse
GeForce 4 MX440-SE

Guest

Post by Guest » Tue Dec 09, 2003 10:37 pm

Well, this is more like the opposite of Bragging, but heres the output of my Sysinfo Xchat script:

<Zaphod`> CPU: Mobile Pentium MMX @ 234 MHz | Mem usage: 18.9/45.3 mb (42%) | Swap usage: 23.4/204.4 mb (11%) | Disk usage(IBM-DTCA-24090): 2.7/3.7 gb (73%) | Uptime: 56 mins 45 secs


Stuff Sysinfo cant tell you: The LCD is broken. I'm using Redhat Linux 9.

Zaphod`
Member
Member
Posts: 11
Joined: Tue Jun 24, 2003 8:44 pm
Location: Massachusetts, USA, Earth, Sol System, Milky Way, Alpha Cluster, 3rd Dimension.

Post by Zaphod` » Tue Dec 09, 2003 10:46 pm

That was me.

Whew, twice in one day. I'm batting 1000.
- One in a small breed of Linux using Dos gamers. Dosemu forever! :D

Post Reply