Tell us about your computer!

Want to talk about your hardware setup? Brag about your super-machine's layout? Pretend you know a lot about computers? You can do all that and more in this forum.
User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 » Thu Feb 06, 2003 2:31 pm

youre joking right?

User avatar
Da_Goat
Moderator
Moderator
Posts: 2026
Joined: Sat Sep 14, 2002 6:14 pm
Location: Prescott, Arizona, USA, Earth, The Milky Way, The Universe, Nothing and Nowhere.

Post by Da_Goat » Thu Feb 06, 2003 5:36 pm

oh, you mean one post after another, I thought you meant 2 of the same posts (like WFH is famous for). Anyway, that's not such a big deal. Calm yourself, young one.

User avatar
Kazer0
<i>Mercenary Dishwasher</i>
Posts: 2704
Joined: Tue Sep 17, 2002 5:46 pm
Location: In an igloo with my pet penguin, eh?

Post by Kazer0 » Thu Feb 06, 2003 6:09 pm

so we can do that then?

Amro
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 479
Joined: Tue Sep 24, 2002 5:53 pm
Location: nth world

Post by Amro » Fri Feb 07, 2003 11:26 am

I didn't do that on purpose.... I just forgot to post the OS

User avatar
Da_Goat
Moderator
Moderator
Posts: 2026
Joined: Sat Sep 14, 2002 6:14 pm
Location: Prescott, Arizona, USA, Earth, The Milky Way, The Universe, Nothing and Nowhere.

Post by Da_Goat » Fri Feb 07, 2003 12:07 pm

kazer0 wrote:so we can do that then?
Just don't overdo it.

Amro
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 479
Joined: Tue Sep 24, 2002 5:53 pm
Location: nth world

Post by Amro » Wed Feb 19, 2003 1:03 am

krazer0, you have absolutely no need for that. Why would anybody care about their post # anyway? To get a title? I'm pretty sure the 1000 and 5000 posters will be something like "Super Nerd" and "Get a Life"

User avatar
Da_Goat
Moderator
Moderator
Posts: 2026
Joined: Sat Sep 14, 2002 6:14 pm
Location: Prescott, Arizona, USA, Earth, The Milky Way, The Universe, Nothing and Nowhere.

Post by Da_Goat » Wed Feb 19, 2003 12:47 pm

They're not......though at game hippo, we get big orange stars after a thousand, but we sort of call them "my big orange star of demotion" to give it a negative sense....I've got two of them, 200 more and I'll have 3 :cry:

Amro
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 479
Joined: Tue Sep 24, 2002 5:53 pm
Location: nth world

Post by Amro » Mon Feb 24, 2003 11:00 am

Are you a mod at game hippo?

User avatar
Tweaked700
Member
Member
Posts: 28
Joined: Sat Feb 15, 2003 9:42 am
Location: Somewhere here

HIGH STICKING!

Post by Tweaked700 » Mon Feb 24, 2003 8:33 pm

In all the specs you guys have, anyone out there have a MACH 1 (yes one) Joystick? it had a tan base with two black buttons....ohh the black buttons....OH and a short joystick that you could use to track things 10x better than a mouse. That is by far my favorite DOS joystick..... Sadly the only place I can seem to find it to purchase is in Japan or Germany. Yea, like I’m going to send my money out that far…..wait…what money :cry:
DOS Machine Setup
CPU: Pentium 200 (non mmx)
Memory: 64 megs of RAM (100 nanosecond DIMMS)
Sound: Original (like 1992) Sound Blaster 16 ^I will NEVER Throw this baby away!
Video Card: Diamond Stealth Viper 16 megs
Video Monitor: (1993) Compaq SVGA (They made good monitors back then)
Hard Drive: FAT 16 10 GB Hard Drive
Partition: C:\ 2 GB D:\….I forgot.

Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K » Mon Feb 24, 2003 8:41 pm

Never heard of that joystick, do you have a picture of it by chance?

The 2 joysticks I use the most for dos machines are Logitech Wingman for flight sims and Gravis PC gamepad for shooter types.

User avatar
Da_Goat
Moderator
Moderator
Posts: 2026
Joined: Sat Sep 14, 2002 6:14 pm
Location: Prescott, Arizona, USA, Earth, The Milky Way, The Universe, Nothing and Nowhere.

Post by Da_Goat » Tue Feb 25, 2003 2:26 pm

Amro wrote:Are you a mod at game hippo?
Yes, and a reviewer.

User avatar
John The Ax
Moderator
Moderator
Posts: 1475
Joined: Sun Sep 15, 2002 9:57 am
Location: Pittsburgh, PA

Post by John The Ax » Tue Feb 25, 2003 2:35 pm

Lucky ducky.
Image
Image
Warning: You are being watched.

GameFAQs Contributor Page

zanes

Post by zanes » Wed Apr 16, 2003 5:37 am

P-MMX 200 mhz, 32 mb ram, win 95, Sound Blaster 16, ATI Rage turbo (2x), 3.2Gig Hd.
proven to be verey reliable, only one reformat in nearly 6 years!!
oh yeah, and a 56kbps modem

User avatar
Thrall
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 236
Joined: Sat May 10, 2003 9:11 pm

Post by Thrall » Sat May 10, 2003 9:22 pm

I recently degraded (problems with my newer comp , so i returned it)

this is mine , and im keeping it.

1ghz
256 megs of ram
Geforce2 Ultra
2.1 surround sound (10 bucks, lol)

I can play UT2003 at 193 fps. And Unreal 2 at around 40 or 50. It works fine. Im happy :D I will stay with it for along time.

Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K » Sat May 10, 2003 9:35 pm

Thrall wrote:I recently degraded (problems with my newer comp , so i returned it)

this is mine , and im keeping it.

1ghz
256 megs of ram
Geforce2 Ultra
2.1 surround sound (10 bucks, lol)

I can play UT2003 at 193 fps. And Unreal 2 at around 40 or 50. It works fine. Im happy :D I will stay with it for along time.
UT2k3 at 193 fps? Didnt think it ran at 320x200 resolution :)

User avatar
Thrall
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 236
Joined: Sat May 10, 2003 9:11 pm

Post by Thrall » Sun May 11, 2003 11:32 am

Ok mr smart man. It was at 640X480 resolution.

Unknown_K
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 559
Joined: Tue Oct 01, 2002 6:55 pm

Post by Unknown_K » Sun May 11, 2003 12:05 pm

Thrall wrote:Ok mr smart man. It was at 640X480 resolution.
If your happy with it, thats all that counts. I prefer 1024x768 for FPS type games, 1280x1024 for RTS. Older games only did 800x600 or 640x480 and they were playable at the time.

Splodginator
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 558
Joined: Wed Apr 23, 2003 10:28 pm
Location: Nowhere.

Post by Splodginator » Mon May 12, 2003 3:47 am

1.1GHz Celeron
128MB RAM
56k Modem
Motorola SURFboard Cable Modem
Intel Integrated Sound & Video (really bad compatibility, upgrading video soon)
Win-XP OEM
20GB hard drive, 7.7GB HP Recovery Partition
Some cheap joystick that doesn't work in Windows or DOS Programs
HP CD-RW
Last edited by Splodginator on Tue Oct 21, 2003 4:20 am, edited 1 time in total.

User avatar
Annorax
Member
Member
Posts: 46
Joined: Sat Jul 05, 2003 11:58 am
Location: Westfield, MA

Post by Annorax » Sat Jul 05, 2003 12:36 pm

I built my computer in January 2002, so it's getting a bit slow, but here are the specs:

Windows 2000 w/SP3
AMD Athlon XP 1600+
512MB PC133 SDRAM
80gig 7200 RPM and a 20gig unknown RPM
TDK 24x burner
a 5 1/4 inch disk drive that still works!
a 3.5 inch disk drive
Hercules Kyro2 video card with 64MB RAM
Sound Blaster 5.1

User avatar
Thrall
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 236
Joined: Sat May 10, 2003 9:11 pm

Post by Thrall » Sat Jul 05, 2003 1:03 pm

Unknown_K wrote:
Thrall wrote:Ok mr smart man. It was at 640X480 resolution.
If your happy with it, thats all that counts. I prefer 1024x768 for FPS type games, 1280x1024 for RTS. Older games only did 800x600 or 640x480 and they were playable at the time.
Yeah well I normally play all rts games at 1024x768.
UP WITH SONIC!

Post Reply