Tell us about your computer!

Want to talk about your hardware setup? Brag about your super-machine's layout? Pretend you know a lot about computers? You can do all that and more in this forum.
Post Reply
Snempaa

Post by Snempaa »

(for dosgames) laptop p90, 16mb ram, 520mb hdd, 1mb graphics, floppy, msdos 6.22

and 6gb of oldgames on one of my other pc's!
STEEL

Post by STEEL »

i have athlon xp 2800+ 512 MB DDR RAM, geforce fx 5600 128mb 80GB hard drive.
not for DOS games.
User avatar
Mike2
Member
Member
Posts: 34
Joined: Sat Oct 16, 2004 10:40 pm

Post by Mike2 »

Here are my specs... (Older computer)
Pentium 200MHZ processor
SoundBlaster 16 ISA (non plug and play) Model: CT2290
130,548 KB RAM
Windows 2000 Professional (Ugh... Need DOS...)


Newest computer...
Celeron 2.40 GHZ
256 MB RAM
GeForceFX 5700 LE graphics card
Windows XP Professional
Technical problems can be a real pain in the neck... Especially if there are problems with DOS games...
sirving

Post by sirving »

just passing through but here are my specs for (some of my computers)

Main one
xp pro/red hat linux
Asus a7v8x mobo
athlon xp 2500+ overclocked to 3200+ level
512 pc2700 overclocked slight with heatsinks
350 Gigs of harddrive space (4 drives 2x80 1x160 1x30)
Radeon 9600 Pro 128 meg
Sound blaster Audigy 2 platinum ZS
LG 16x DVD
LG 12x DVDRW
Sony Trinitron 19 Inch Flat Screen
and 2 17 inch ones daewoo/packard bell
Sony floppy, twin 100mbps nic cards etc..

Second one
xp pro
MSI KT7 Turbo
Athlon XP 1800+
512 pc33
40 gig hd
radeon 8500 128 LE (dual head special edition oced)
Sound Blaster Audigy
LG 52x CDRW

Third one
xp pro
Asus mobo
Pentium 3 933
512 Pc 133
radeon VE (7000 with dual head underclocked)
soundblaster 128
lg 52x cdrom

Forth
windows 2000
Athlon 633mhz
250 pc133
maxtrox g400
10 gig hd
soundblaster 128
52x cdrom of some sort

Fifth
freedos/OS2 -booyah os/2!!!
Compaq Deskpro 5000 or something
Pentium 233
64 megs ram
6 gig hd
soundblaster 16

sixth
Freedos
Asus mobo
Pentium 133
96 megs ram
3.2 gig hd
sound blaster 16

Thats just some of them,Ive also got 2 macs, a laptop, pocketpc and a 486 dx2, 386x2, 286x2 and just way to many parts.. have to get rid of some....
and Not to mention the rest of my families computers.... talk about a computer oriented family or what... that and I blow way to much money on computers and never throw any old stuff out...
Randomize

Post by Randomize »

Main Computer:
CPU: Intel Pentium 4 530, Prescott core, 1MB L2 cache, 3.0GHz, 800MHz FSB, LGA775

Motherboard: Asus P5GD2 Deluxe
Motherboard Features: LGA775, PCI Express (3* PCIe-1, 1* PCIe-16, 3* standard PCI), Integrated 802.11b/g wireless AP, GBit lan, 7.1 HD audio (with automatic port remapping), Firewire, SiliconImage SataRAID (4 ports) ITE IDE RAID Controler (2 chanels), Intel ICH6R with 4 SATA ports and 1 IDE Chanel (so a total of 8 SATA ports and 3 IDE Chanels onboard), takes DDR2-600, BIOS can automatically overclock CPU under high load,

RAM: 512MB Dual-Chanel DDR2-533

Cards:
ATI Radeon X600 Pro, 128MB, PCI Express
Intel 536ep PCI 56k Modem
Pinnacle MiroVideo PCTV TV Tuner (PCI)

Drives:
120GB Seagate Barracuda, SATA, 8MB Cache, 7200RPM
20GB Seagate Medalist, IDE, 5400RPM
LG CD-RW Drive, 52x32x52x, IDE
LG DVD-RAM Drive, 16x DVD+R Write, DVD+R Dual Layer, DVD-R, DVD +/- RW,etc
1.44MB Panasonic floppy drive

It also has a 420W ATX power supply, and some other stuff which isnt worth mentioning

----------------
Then I also have a pile of older computers which are networked to a Compaq Proliant 1500R server runing Netware 4.11. I use the older computers for testing software, playing older games, and runing old software.

My computer for DOS Games is:
MS-DOS 6.22, Windows for Workgroups version 3.11
Intel Pentium 100, Socket 7
Generic Socket 7 motherboard
32MB RAM
2* harddisks (one is about 120MB and the other is about 600MB)
a 24 speed CDROM drive
a floppy drive
an ESS ES1868 PnP ISA Audio card (SoundBlaster compatible)
an NE2000 compatible 10MBit ISA network card
case has builtin speakers
itwasme

Post by itwasme »

i just got a free p90 8 mb gfx card 16 mb of ram and a 15 inch monitor, 4.0 gb hdd

my REAL pc is an amd 64 bit 3400 + with geforce 6800 600 watt power supply, 1.5 gb of ram, water cooling+ some funky ventalation system, a 200 gb hdd a dual mode dvd burner and of course scorpion tower with red cathodes and matching red feet..

life is saweeet
itwasme

Post by itwasme »

i almost forgot, 19 inch flat monitor for my new pc and a cd rw that has been in my pc forever

can any1 top my 2 rigs?
itwasme

Post by itwasme »

sorry to be a bother but where is the edit button..... i dont see 1 but ive heard reference to it
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

Post by Wally »

Guests can not edit their posts.

You need to register to be able to.
Venom
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Dec 05, 2004 7:14 pm
Location: PA

Post by Venom »

DOS Machine
----------------
i486DX 33MHz
4MB of RAM
SAMSUNG SyncMaster 3N Monitor
2x? CD-ROM
3 1/2inch Floppy
200MB Seagate Hard Drive

Main Machine
----------------
1.6GHz Pentium 4
512MB of RAM
40x DVD-ROM
16x CD-RW
3 1/2inch Floppy
80GB Western Digital Hard Drive
Xit does not post forms

Post by Xit does not post forms »

Duron 1600 running at 1916 with 333MHz FSB
256 MB RAM also running at 333MHz
LG 52x CDRW and 2nd drive: Samsung DVD ROM (does it matter what the speed is?)
Geforce FX 5200 running at 310MHz core and 420MHz memory
the rest of my computer isn't much special...

oh but I do have an Iiyama monitor that runs with a resolution of 2048x1536 :D
User avatar
DosReaper
Expert
Expert
Posts: 100
Joined: Sat Jul 31, 2004 6:35 pm
Location: CA

Post by DosReaper »

Alrighty then, you guys got some really old stuff eh?



XP Home :no:

AMD Athlon 64 3500+ (2.21Ghz) :bday:

MSI K8N Neo2 Mobo (If I can remember correctly)

60 gigs HD space, 7,200 RPM

1G DDR2 RAM

ATI Radeon 9800 Pro :D

6 fans and 2 more optional ports.

And some blue LED lights... :laugh:

17 inch Moniter, can't remember abv. or the non-LCD one.

Hey "ITWASME", I was pretty close to your machine lol!
o_O
User avatar
dr_st
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 377
Joined: Wed Jun 23, 2004 2:49 pm
Location: Absorbed into Clayface

Post by dr_st »

You can't have DDR2 RAM with Athlon64.
User avatar
DosReaper
Expert
Expert
Posts: 100
Joined: Sat Jul 31, 2004 6:35 pm
Location: CA

Post by DosReaper »

I can't? Thats odd, I'll have to check it sorry...
o_O
Guest

Post by Guest »

Dave wrote:Sorry about not posting my specs, when you can see my WHOLE system:

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 6/28/2004, 16:35:31
Machine name: DAVE
Operating System: Windows Longhorn (BETA)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: ECS
System Model: K7S5A
BIOS: Default System BIOS
Processor: AMD Athlon(tm) Processor, MMX, 3DNow, ~1.2GHz
Memory: 256MB RAM
Page File: 99MB used, 519MB available
Windows Dir: C:\WINLH
DirectX Version: DirectX 9.0b (4.09.0000.0902)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.0001.0902 32bit Unicode

[excessive system information removed]
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

DosReaper:1G DDR2 RAM ????????????
would'n that be DDR SDRAM??
Veld Waarde
CPU Type AMD Athlon 64, 2247 MHz (11 x 204) 3500+
strange ,my athlon seems faster than yours...
whoooops,seems i have 2 hd's mounted,more than you that is ,isn't it?
whoooops,seems i have a 19" monitor,larger than yours isn't it?
whoooops,seems i have 2 f-diskdrives,have you???
also a plextor cdr/rw,a Aopen dvdr/rw,but only 4 sysfans and no bleu lights,i don't think i gonna mount lights,that's more something for my youngest,his only 18 and likes to brag around with his stuff.
whooooops ,only XP?seems i have msdos6.22,win 98SE,and XPsp2 on my pc.
and laying around somewhere a win95cd,and something like 3 linux ,2beos and some other long forgotten os.

And for those who's think i only say this to brag,it's not ,just to point out to DosReaper that there always someone who's have faster,bigger...etcetera.......
B)
EDIT:fot those who wants to know what's in their pc:
http://www.lavalys.com/
and look for Everset home edition,that program gives you full sysinfo and for free(for home users).But it wan't tell you how many bleu,red or black lights are in your case
B)
wardrich wrote:The contrasts in personalities will deliver some SERIOUS lulz. I can't wait.
User avatar
dokzero5
Member
Member
Posts: 17
Joined: Sun Apr 10, 2005 7:36 pm

Post by dokzero5 »

My DOS Box:

CPU: Intel Pentium 200MMX
Memory: Corsair 32 MB EDO RAM
Video: Miro 20SD (S3 Vision 864)
Video2: Diamond Monster 3D 2 (Voodoo 2, 8 mb)
HD1: 13 gig Wester Digital Caviar
HD2: 4 gig Quantium Bigfoot (yay!)
SoundBlaster 16 w Yamaha DB-50-XG
SuperWave 32 (Wavetable card with Roland MT32 soundbank)
Screen: Iiyama Vision Master Pro 450

My other PC is a AMD64 3200 / 6600 GT / 1 gig DC DDR / Audigy 2 / Apple Cinema 20 blabla, not important, but a great system for WoW and HL2 :-)

DokZero5
I love 320x200!
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

Post by Wally »

Good choice on the apple cinema display :)
User avatar
dokzero5
Member
Member
Posts: 17
Joined: Sun Apr 10, 2005 7:36 pm

Cinema

Post by dokzero5 »

Yeah, very happy with it, it doesn't support 320x200 though :D and my S3 doesn't have a DVI connector, so that's why i keep the Iiyama. And DOS games should be played on CRT, they look all blurry on tft hehe
I love 320x200!
User avatar
Gamer_V
Gaming God
Gaming God
Posts: 1145
Joined: Thu Mar 03, 2005 11:46 am
Location: The Netherlands

Post by Gamer_V »

I got a new system about 3 weeks ago...

Asus p4p800s-x ddr400 lan agp 8x
Intel celeron 320 2,4 ghz 533FSB 256 kb
40 Gb 7200 Rpm
256 Mb DDR 333 mhz
Ati radeon 7000 64 mb

I'm getting a Radeon 9600 pro and extra ram sometime soon, though.

But with the upgrades, I wonder what's the top of games I can play...
<TABLE width="100%" cellpadding="1" border="0"><TR><TD width="50%">
robhofen wrote:no warcraft is a rip off of age of empires and so are a lot of other games
</TD><TD width="50%">
Larry Laffer wrote:Your people are n00bs :laugh:
</TD></TABLE><CENTER>Image</CENTER> .
Post Reply