Which OS are you using?

Want to talk about your hardware setup? Brag about your super-machine's layout? Pretend you know a lot about computers? You can do all that and more in this forum.

Choose your OS

Windows 3.1 or older
0
No votes
Windows 95
2
8%
Windows 98
1
4%
Windows 98SE
8
33%
Windows ME
1
4%
Windows 2000
1
4%
Windows XP
8
33%
Macintosh/other
2
8%
DOS
1
4%
 
Total votes: 24

User avatar
GameMaster.EXE
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 694
Joined: Wed Jun 29, 2005 2:36 pm
Location: North Texas, USA

Which OS are you using?

Post by GameMaster.EXE »

Tell me which kind of OS you are using.
User avatar
Gamer_V
Gaming God
Gaming God
Posts: 1145
Joined: Thu Mar 03, 2005 11:46 am
Location: The Netherlands

Post by Gamer_V »

Windows 98 SE. A bit old, but good enough. Still had it lieing around here somewhere and didn't feel like buying XP with my new PC.
<TABLE width="100%" cellpadding="1" border="0"><TR><TD width="50%">
robhofen wrote:no warcraft is a rip off of age of empires and so are a lot of other games
</TD><TD width="50%">
Larry Laffer wrote:Your people are n00bs :laugh:
</TD></TABLE><CENTER>Image</CENTER> .
User avatar
julie124
Gaming Demi-god
Gaming Demi-god
Posts: 2074
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:37 pm
Location: The land that is found and new

Post by julie124 »

I use windows Xp
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

Now you see that's the trubble with such polls.
I am using msdos7.10, win98SE and WinXp, and have W98/W95osr2 on an old HD wich I sometimes plug in when needed.
Usualy (as in now) I'm on W98SE, or WinXP. So tell me : What do I vote ?

Oh yeah: also sometimes in MSDOS6.22 or MSDOS5.................
And still have a sysbackup from W2000 laying around somewhere........
Hmmm....guess I'm most in W98SE, so give that one my vote...........

:laugh:
User avatar
dr_st
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 377
Joined: Wed Jun 23, 2004 2:49 pm
Location: Absorbed into Clayface

Post by dr_st »

I have 3 machines with XP, 1 machine with Win98SE and 2 machines with DOS 6.22.
User avatar
WishboneDawn
Experienced Member
Experienced Member
Posts: 69
Joined: Fri Jun 17, 2005 1:22 pm
Location: Eastern Canada

Post by WishboneDawn »

I'm running windows ME on this PIII, windows 98 SE on my daughter's PIII and Dos 6.22 on my pentium. I also have Windows 3.1 and 95 and PC DOS (is anyone fmailiar with that?).
User avatar
dr_st
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 377
Joined: Wed Jun 23, 2004 2:49 pm
Location: Absorbed into Clayface

Post by dr_st »

Yeah, I'm familiar with PC DOS. I once had an IBM Thinkpad 80486-SX33 laptop which had PC DOS 6.3, virtually equivalent to MS-DOS 5.0. Which version of PC DOS are you using? Anything special about it?
fabiobol
Experienced Member
Experienced Member
Posts: 72
Joined: Fri May 06, 2005 8:13 am

Post by fabiobol »

I use Windows 2000 Professional on my Pentium 200-MMX. On My Celeron 2 GHz I use Windows Xp Pro SP2; On My Celeron 300A I use Windows 95; on my old 286 I use Windows 3.1.
User avatar
julie124
Gaming Demi-god
Gaming Demi-god
Posts: 2074
Joined: Sat Dec 18, 2004 4:37 pm
Location: The land that is found and new

Post by julie124 »

i only have xp i think....i dont know much about computer hmmmm and i took 3 classes in high school, meh
User avatar
WishboneDawn
Experienced Member
Experienced Member
Posts: 69
Joined: Fri Jun 17, 2005 1:22 pm
Location: Eastern Canada

Post by WishboneDawn »

dr_st wrote:Yeah, I'm familiar with PC DOS. I once had an IBM Thinkpad 80486-SX33 laptop which had PC DOS 6.3, virtually equivalent to MS-DOS 5.0. Which version of PC DOS are you using? Anything special about it?
It's 6.3. I've just got the floppies and never used it. I also have Knoppix and Damn Small Linux to add to the OS list. Finally got around to giving Linux a try...With those it's as easy as Windows.
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

Post by Wally »

I Do use windows but i hate it..

I am a mac man.
YOu shouldnt have macintosh/other
it should be
Macintosh
Solaris
Linux
Then Dos
User avatar
SpaceFans
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 389
Joined: Sun Jul 10, 2005 3:59 pm
Location: Michigan

Post by SpaceFans »

I vote for Windows 95 because it work great for your Games and other stuff like that. :D
User avatar
WishboneDawn
Experienced Member
Experienced Member
Posts: 69
Joined: Fri Jun 17, 2005 1:22 pm
Location: Eastern Canada

Post by WishboneDawn »

Wally*Won_Kenobie wrote:I Do use windows but i hate it..

I am a mac man.
YOu shouldnt have macintosh/other
it should be
Macintosh
Solaris
Linux
Then Dos
Use what works. Hence DOS for my DOS games, Win 98SE for my daughter's Windows stuff, Win ME for my husbands games and once I pertition the HDD on the Win ME machine, Linux for me and my web surfing and other stuff.

There's no perfect OS, only OS's more suited to some things than others.

Except for Win ME of course. It really is just crap.
User avatar
Wally
King of the Carrot Flowers
Posts: 4708
Joined: Thu May 01, 2003 8:30 pm

Post by Wally »

BTW you can run DOs on a mac natively via an expansion card.
Eugene Esterly III
Experienced Member
Experienced Member
Posts: 63
Joined: Mon Aug 08, 2005 5:18 am
Location: Breinigsville, Pennsylvania, USA

Post by Eugene Esterly III »

Win XP because this is the OS which came with my comp. I also have a Live CD of Damn Small Linux which you download from the NET & burn to a cd & put it into your computer before you restart & when you restart your comp, the CD boots you into Linux.
wadeo999
Expert
Expert
Posts: 104
Joined: Sun Sep 10, 2006 2:50 am
Location: Australia

Post by wadeo999 »

i use 98 SE coz its kinda better than 95 in some ways also you dont need to buy windows plus to customize the S*** out of it. :karate:
-WADEJ999

Image
User avatar
AdamN
Lord of Gaming
Lord of Gaming
Posts: 261
Joined: Sun Oct 29, 2006 2:19 am
Location: in your basement with a blood-covered axe

Post by AdamN »

Windows XP SP2.
I use to run Windows 98 and Windows 95 on the machines had I prior to this machine. And before that was running Windows 3.1 on an Amstrad 286...which was some time ago.
<img src="http://iphonehellas.files.wordpress.com ... d-kill.jpg" border="1" bordercolor="#363636" width="298" height="148" alt="">

<font face="Arial" color="660000">
Nobody's More Disturbing!!
</font>
Amro
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 479
Joined: Tue Sep 24, 2002 5:53 pm
Location: nth world

Post by Amro »

No linux? :(
User avatar
franpa
Way too much free time
Way too much free time
Posts: 847
Joined: Mon Jan 02, 2006 5:38 am
Location: australia, qld

Post by franpa »

windows xp home sp2... sooo totally stable and virus free compared to the horrors of winblows 98.
Intel Core2 DUO e6750 @ 2.66GHZ
Asus P5KC Mother Board
Windows Vista Home Premium SP1
2 Gigabytes DDR2 800 RAM Dual Channel
500 Gigabytes SATA2 Hard Disk
Creative X-FI Extreme Music
BFG Geforce 8800gt 512mb PCI-E (OC1)
Thermaltake 750watt Toughpower Power Supply
Thermaltake Armor+ MX Case.


Click here to download 'Milo The Fuel Run'. [More Information.]
User avatar
Larry Laffer
Admin
Admin
Posts: 4143
Joined: Sun Feb 19, 2006 8:06 am
Location: Romania

Post by Larry Laffer »

Your'e right franpa! SP2 fails less often but when it FAILS....
Nasty!
<center>
abyss wrote:I don't even know if starcraft 1 was a windows or dos games.
</center>

ModBot™ - Faster than the speed of spam!(and always taking it to where it belongs!)
Post Reply