Halo 2

General discussion for all topics related to DOS, Windows, Linux, consoles, etc. Anything to do with games.
dayaccus007
Expert
Expert
Posts: 136
Joined: Wed Apr 18, 2007 6:58 am

Post by dayaccus007 »

I don't want to buy vista because I can get it for free.
User avatar
Larry Laffer
Admin
Admin
Posts: 4143
Joined: Sun Feb 19, 2006 8:06 am
Location: Romania

Post by Larry Laffer »

Still, WHY you'd want Vista is still the main question here!
<center>
abyss wrote:I don't even know if starcraft 1 was a windows or dos games.
</center>

ModBot™ - Faster than the speed of spam!(and always taking it to where it belongs!)
Pancake
Expert
Expert
Posts: 132
Joined: Fri Dec 15, 2006 5:23 pm

Post by Pancake »

Stick to Windows 2000

Or Linux B)

Or at least XP. :( But not Vista, at least until computer are a lot more powerful and Vista is greatly improved.
User avatar
Larry Laffer
Admin
Admin
Posts: 4143
Joined: Sun Feb 19, 2006 8:06 am
Location: Romania

Post by Larry Laffer »

hyde` wrote:(...)and Vista is greatly improved.
That, my friend, is gonna happen when Hell friezes over! :P
<center>
abyss wrote:I don't even know if starcraft 1 was a windows or dos games.
</center>

ModBot™ - Faster than the speed of spam!(and always taking it to where it belongs!)
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

Seems a lot of you missed that one:
dosraider wrote:Or don't do this:

Simply download a gamers Vista that is easily findable on the WaReZ sites.
Ripped from everything you don't need, and that's plenty ! Leaves one (1!) install CD , yes: 1 CD and perfect for gaming (not 'online' of course). 64-bit and darned faster than XP.
Ideal for dual boot, and multigaming via LAN.

You're a bad person if you should do that.

As you won't do that, I also don't have to tell you to be carefull, several warezed Vistas are worthless, even dangerous, so know what you're doing.
FYI: I use it, it's darned much faster for gaming than XP.
I can run the latest games in high settings on it, in XP I must use low settings in 800x600.
User avatar
wardrich
"Some Troll"
Posts: 3940
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:08 pm
Location: Ontario Canada

Post by wardrich »

dosraider wrote:Seems a lot of you missed that one:
dosraider wrote:Or don't do this:

Simply download a gamers Vista that is easily findable on the WaReZ sites.
Ripped from everything you don't need, and that's plenty ! Leaves one (1!) install CD , yes: 1 CD and perfect for gaming (not 'online' of course). 64-bit and darned faster than XP.
Ideal for dual boot, and multigaming via LAN.

You're a bad person if you should do that.

As you won't do that, I also don't have to tell you to be carefull, several warezed Vistas are worthless, even dangerous, so know what you're doing.
FYI: I use it, it's darned much faster for gaming than XP.
I can run the latest games in high settings on it, in XP I must use low settings in 800x600.
I didn't think you could run 32bit apps in x64...
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

dosraider wrote: I can run the latest games ....
I'm not interested in whatever 8-16-32 b apps that don't run in Vista, That's for my Xp or older systems.
It's about the speed on the higher game settings you get with those ripped Vistas, they ARE fast.
And yes, games run pretty good in Vista, much better than in XP. Newer games that is of course, you really don't need Vista for Wing Commander.
But for FarCry,TombRaider Legend and Anniversary, FEAR, STALKER and such ....
User avatar
wardrich
"Some Troll"
Posts: 3940
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:08 pm
Location: Ontario Canada

Post by wardrich »

dosraider wrote:
dosraider wrote: I can run the latest games ....
I'm not interested in whatever 8-16-32 b apps that don't run in Vista, That's for my Xp or older systems.
It's about the speed on the higher game settings you get with those ripped Vistas, they ARE fast.
And yes, games run pretty good in Vista, much better than in XP. Newer games that is of course, you really don't need Vista for Wing Commander.
But for FarCry,TombRaider Legend and Anniversary, FEAR, STALKER and such ....
But wouldn't they have to be x64 games too? I mean, 32bit apps included games. lol.
User avatar
dosraider
Admin
Admin
Posts: 9243
Joined: Tue Mar 15, 2005 2:06 pm
Location: ROTFLMAO in Belgium.

Post by dosraider »

No, all (-or most-) newer games run in Vista, keep in mind it's on my single core AMD64, most problems occur with dual cores.
But you can run them by selecting a single core in settings, of course that's for crying out loud, as a half dual core is per definition slower then a normal single core as mine.
dayaccus007
Expert
Expert
Posts: 136
Joined: Wed Apr 18, 2007 6:58 am

Post by dayaccus007 »

Larry Laffer wrote:Still, WHY you'd want Vista is still the main question here!
Because I want to play Halo2 and the next released games.
dayaccus007
Expert
Expert
Posts: 136
Joined: Wed Apr 18, 2007 6:58 am

Post by dayaccus007 »

Someone hack the game and a lot of people are playing it on XP now:laugh:
wadeo999
Expert
Expert
Posts: 104
Joined: Sun Sep 10, 2006 2:50 am
Location: Australia

Post by wadeo999 »

dayaccus007 wrote:Someone hack the game and a lot of people are playing it on XP now:laugh:
That was oviusly bound to happen! lol
-WADEJ999

Image
Post Reply