DOS Games Message Board
DOS Games Discussion
A message board to talk about DOS games, get help, and find old games.
Do NOT post warez or abandonware requests please
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Multi-OS's
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware
Author Message
abyss
Moloral Compass
Moloral Compass


Offline
Joined: 06 Nov 2006
Posts: 754

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 9:47 am     Post subject: Reply with quote

Thieir is some really use with having 2 storage drives. I have 4dos start up automatically load up whenever i start dosbox and i have my games in the other drive. It is true my keyboard has only a left ctrl. It's true that my video card is vesa compliant and i have only 256 mb ram.
Back to top
dosraider
Admin
Admin


Offline
Joined: 15 Mar 2005
Posts: 9246
Location: ROTFLMAO in Belgium.

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 1:48 pm     Post subject: Reply with quote

Why the combination 4Dos and dosbox ? If it's for the extended batch capacities you would be much better off with the ol'Norton 'BE ** ' batch extender.
Back to top
abyss
Moloral Compass
Moloral Compass


Offline
Joined: 06 Nov 2006
Posts: 754

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 2:25 pm     Post subject: Reply with quote

4dos has more commands than dosbox has.
Back to top
Swiftman
Way too much free time
Way too much free time


Offline
Joined: 06 Dec 2004
Posts: 463
Location: Western Canada

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 5:01 pm     Post subject: Reply with quote

I love how my thread turned into a techno-babble e-penis fight.

No really, continue.

*sits down, gets comfy, and watches the Computer terms fly*
Back to top
MiniMax
Expert
Expert


Offline
Joined: 25 Jan 2007
Posts: 149
Location: Stockholm, Sweden

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 5:49 pm     Post subject: Reply with quote

dosraider wrote:
You can only see the ACTIVE one in explorer.
You can only access the ACTIVE one in explorer.

The active-flag has nothing to with the visibility. The active-flag only determine which of the primaries that will be the boot-device.

And unless I am mistaken, it is only the BIOS that is concerned about the active-flag when it goes searching for a boot-loader. DOS and Windows will happily work with a disk with 4 primary partitions - active or not.
Back to top
The_Sinister_Mastermind
Overlord


Offline
Joined: 26 Oct 2005
Posts: 2745
Location: NSW, Australia, Down Under Verse

PostPosted: Tue Mar 13, 2007 6:15 pm     Post subject: Reply with quote

Ok yeah, getting kinda bored with this now. If this is just going to turn into a pissing contest take it to PMs.
Back to top
dosraider
Admin
Admin


Offline
Joined: 15 Mar 2005
Posts: 9246
Location: ROTFLMAO in Belgium.

PostPosted: Wed Mar 14, 2007 4:33 am     Post subject: Reply with quote

Yeah, it's indeed getting boring.
You know what MiniMax ?
You are right, and I'm an ignorant when it comes to HD partitioning or using partition tools.

You may continue this discussion on your own.
Have fun.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group and Ask an Expert
Also powered by Darren and the other admin and mods' hard work! ;)