DOS Games Message Board
DOS Games Discussion
A message board to talk about DOS games, get help, and find old games.
Do NOT post warez or abandonware requests please
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
NEW! DOSGames.com has been massively upgraded to v2.0 with TONS of new features!
Check out the new design and dozens of new features including online play!


Problems getting stonekeep to play
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Get Games to Work
Author Message
dosraider
Admin
Admin


Offline
Joined: 15 Mar 2005
Posts: 9245
Location: ROTFLMAO in Belgium.

PostPosted: Mon Aug 10, 2009 1:26 am     Post subject: Reply with quote

You can do without, but as most of the screw ups when using dosbox is in the mounts, it's highly advisable to add the lines to dosbox config.

You must have this:

in your start menu items, otherwise something is wrong again.
Back to top
julzee .
Guest






PostPosted: Mon Jun 17, 2013 7:15 pm     Post subject: what Reply with quote

but dos raider do you have to use d as your cd drive, cause mine is e??
Back to top
dosraider
Admin
Admin


Offline
Joined: 15 Mar 2005
Posts: 9245
Location: ROTFLMAO in Belgium.

PostPosted: Mon Jun 17, 2013 8:35 pm     Post subject: Re: what Reply with quote

julzee . wrote:
but dos raider do you have to use d as your cd drive, cause mine is e??

Yes, use D: in dosbox.
Your mount line would be:
mount d e:\ -t cdrom
Mind the spaces.
Drive letters in dosbox have nothing to see with drive letters that your OS uses.
They're all 'virtual'.
Back to top
stkeeper
Guest






PostPosted: Wed Sep 03, 2014 7:40 pm     Post subject: Run Stonekeeper in dosbox on win 7 64 bit Reply with quote

Make sure you have installed Stonekeeper ( see other posts ) and that your stonekeeper disk is in your cd drive

go to the folder where sk.bat is on your pc

open sk.bat in notepad

( copy and paste this to sk.bat. Make sure you change the cd drive letter to yours)

@echo off
mount e e:\ -t cdrom ( put your cd drive letter where mine is e)
set dos4gvm=
E:\data\SK.EXE %1

open dosbox

do the usual mount c and the directory sk is in

eg mount c c:\intrplay\stonkeeper

type c: hit Enter
type cd [type the directory sk is in here] hit Enter
type sk hit Enter

the game will run

playing on Win 7 64 bit
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Get Games to Work All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group and Ask an Expert
Also powered by Darren and the other admin and mods' hard work! ;)