DOS Games Message Board
DOS Games Discussion
A message board to talk about DOS games, get help, and find old games.
Do NOT post warez or abandonware requests please
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Missing textures/polygons

 
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware
Author Message
Thunderdog
Token Black Guy
<b>Token Black Guy</b>


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 1738
Location: Southeastern Japan

PostPosted: Fri Jun 03, 2005 1:15 pm     Post subject: Missing textures/polygons Reply with quote

Okay...I've got a Geforce2 MX400 graphics card. Just recently downloaded the drivers from Nvidia. In all the games I have that use 3D acceleration, I get tons of missing textures and polygons. I tried using the old windows XP driver, but that didn't do anything for me, either. It's becoming rather annoying. Any ways to get around this?
Back to top
Thunderdog
Token Black Guy
<b>Token Black Guy</b>


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 1738
Location: Southeastern Japan

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 8:07 pm     Post subject: Reply with quote

Not even an 'I don't know' ?
Back to top
Dosser
Way too much free time
Way too much free time


Offline
Joined: 02 Jan 2005
Posts: 462
Location: BEHIND YOU

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 8:46 pm     Post subject: Reply with quote

I don't know

I hope I've been of some help Shit-Eating Grin
Back to top
Wally
King of the Carrot Flowers


Offline
Joined: 01 May 2003
Posts: 4627

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 10:52 pm     Post subject: Reply with quote

you should contact Nvida about this..

Could just be a faulty Video Card.

OR download some newer drivers maybe from http://www.driverguide.com or even uninstall drivers and then reinstall..

Maybe this will help.

Dosser: Lets hope TD doesnt bite your head off over that Wink
Back to top
Rambling Man
Newbie
Newbie


Offline
Joined: 07 Jun 2005
Posts: 2

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 9:59 am     Post subject: Reply with quote

The GeForce MX series are cheap cards. They were designed for not-so-rich people. That alone might be the reason.

Anyway, make sure you have DirectX 9.0c (if you haven't already done so), and also try different resolutions and color depths to see if there is any difference. Also try changing the video hardware acceleration at different settings to see if anything helps you there.
Back to top
Gamer_V
Gaming God
Gaming God


Offline
Joined: 03 Mar 2005
Posts: 1145
Location: The Netherlands

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 10:16 am     Post subject: Reply with quote

Or change ingame setting to a lower resolution, lower detail.. might work.
Back to top
Ro@m
Hamachi Guardian


Offline
Joined: 29 Jun 2003
Posts: 1556
Location: Croatia

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 1:19 pm     Post subject: Reply with quote

Is there an option in the settings,for Software Redender,or Direct 3D,or OpenGL?
Back to top
Thunderdog
Token Black Guy
<b>Token Black Guy</b>


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 1738
Location: Southeastern Japan

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 11:28 pm     Post subject: Reply with quote

Downloaded an older driver from Driverguide, seems to solve my problem. Suprised I didn't think to look there in the first place... Thanks for the help.
Back to top
dr_st
Lord of Gaming
Lord of Gaming


Offline
Joined: 23 Jun 2004
Posts: 347
Location: Absorbed into Clayface

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 3:30 pm     Post subject: Reply with quote

Or lack thereof.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Free Windows games


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group and Ask an Expert
Also powered by Darren and the other admin and mods' hard work! ;)