DOS Games Message Board
DOS Games Discussion
A message board to talk about DOS games, get help, and find old games.
Do NOT post warez or abandonware requests please
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
NEW! DOSGames.com has been massively upgraded to v2.0 with TONS of new features!
Check out the new design and dozens of new features including online play!


Help with a Soundblaster Live CT4780 [WAV file problems]

 
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware
Author Message
Thunderdog
Token Black Guy
<b>Token Black Guy</b>


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 1737
Location: Southeastern Japan

PostPosted: Sun Jan 04, 2004 12:46 pm     Post subject: Help with a Soundblaster Live CT4780 [WAV file problems] Reply with quote

I have a Sound blaster Live CT4780 Sound card. When I put it in, I connected the audio cable that runs from the CD to the card, no problem. When I started up windows, I installed the drivers, pain free. Now, here's the problem. It will play CD audio just fine. But it won't play any kind of WAV audio. What's with that? I've got Windows 98 SE.
Back to top
Thunderdog
Token Black Guy
<b>Token Black Guy</b>


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 1737
Location: Southeastern Japan

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 5:33 pm     Post subject: Reply with quote

Nevermind. It turned out, that I had downloaded the wrong drivers. I ended up downloading a 30 MB file that had everything the original CD had.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Hardware All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group and Ask an Expert
Also powered by Darren and the other admin and mods' hard work! ;)