DOS Games Message Board
DOS Games Discussion
A message board to talk about DOS games, get help, and find old games.
Do NOT post warez or abandonware requests please
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
NEW! DOSGames.com has been massively upgraded to v2.0 with TONS of new features!
Check out the new design and dozens of new features including online play!


zone66 mission 2

 
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Game Help, Hints and Tips
Author Message
RamboBones
Newbie
Newbie


Offline
Joined: 19 Jul 2003
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 12:17 am     Post subject: zone66 mission 2 Reply with quote

Hey people,
I FINALLY after many years got zone66 working on my PC again, however I'm having a few problems.

....Okay people before you say this should be in the "Get Games To Work" forum the game works I'm just haveing a game play problem, if anyone thinks it should be moved then by all means move it....

Where was i.... are yes on mission 2 in the game after destroying all the targets I found something very odd. One of the targets that i'd nuked into oblivion still appeared on the radar, not to mention that the game hadn't told me that I'd beaten the level yet. So anyway I went back and dropped about 50 megabombs in this target, which on the screen was already toast, but even after all that it still said it was alive on the radar.

I should say that I don't have any of the 'cheat' options turned on and it does this every single time I play the game.

Does anyone have any ideas on how to fix this?

p.s. a friend suggested to try my ships guns at shooting it but that didn't appear to work, neither did missles or any other type of bomb
Back to top
486 player
Gaming Demi-god
Gaming Demi-god


Offline
Joined: 18 Sep 2002
Posts: 1185

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 8:14 am     Post subject: Reply with quote

May just be a bug.
Back to top
Ro@m
Hamachi Guardian


Offline
Joined: 29 Jun 2003
Posts: 1556
Location: Croatia

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 2:12 pm     Post subject: Reply with quote

Then it must be a really BIG pain in the *ss,since you cant complete the level!
Back to top
RamboBones
Newbie
Newbie


Offline
Joined: 19 Jul 2003
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 9:09 pm     Post subject: Reply with quote

I don't think it's a bug, because it's pretty bleeding obvious, like even the most basic beta testing of trying to beat the game would find it, and it happened every single time.

And yes if you want to know it IS a pain the in the ass. Even though I can just go onto the next mission I won't know what's happening in the story so it's pretty much pointless Sad.
Back to top
wardrich
"Some Troll"


Offline
Joined: 14 Sep 2002
Posts: 3940
Location: Ontario Canada

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 10:09 pm     Post subject: Reply with quote

perhaps its some sort of compatiblity issue.
Back to top
RamboBones
Newbie
Newbie


Offline
Joined: 19 Jul 2003
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 19, 2003 10:11 pm     Post subject: Reply with quote

That doesn't seem very likely. I'm wondering, I'm running the 4 bonus missions so maybe having them on is causing some problem with one of the previous missions :S.
Back to top
clicky
Guest






PostPosted: Wed Apr 28, 2004 10:02 pm     Post subject: Reply with quote

Benevolent how can i get this game again, i have it on disk but it doesn't work. can i download the original game from somewhere
Back to top
Wally
King of the Carrot Flowers


Offline
Joined: 01 May 2003
Posts: 4651

PostPosted: Wed Apr 28, 2004 10:06 pm     Post subject: Reply with quote

shareware version i think is avaliable from my site www.wally4000.tk
Back to top
Interon
Guest






PostPosted: Sat May 01, 2004 9:38 pm     Post subject: Reply with quote

Are the radar dots white, RamboBones or anyone who has the same problem?
Back to top
Ro@m
Hamachi Guardian


Offline
Joined: 29 Jun 2003
Posts: 1556
Location: Croatia

PostPosted: Thu May 06, 2004 1:28 pm     Post subject: Reply with quote

Shifty dunno I ain't got the game,ask rambobbones
Back to top
Interon
Guest






PostPosted: Thu May 06, 2004 1:46 pm     Post subject: Reply with quote

I did, in that above post. Anyone (including RamboBones) who knows the answer (and has the same problem) is invited to post it.
Back to top
batchy
Guest






PostPosted: Fri Jul 02, 2004 2:44 pm     Post subject: Reply with quote

i have the same problem, i played it on a 486 100mhz, the only dot left is white and mean a ground (not a building), it's near the bottom of the map
Back to top
Ro@m
Hamachi Guardian


Offline
Joined: 29 Jun 2003
Posts: 1556
Location: Croatia

PostPosted: Mon Jul 05, 2004 6:18 am     Post subject: Reply with quote

maybe itt si a bug,you tried to search for a patch?
Back to top
Blueoriontiger
Member
Member


Offline
Joined: 21 Jun 2004
Posts: 10
Location: Parrottsville, Tennessee

PostPosted: Thu Jul 29, 2004 5:24 pm     Post subject: Reply with quote

It is. I know a guy who knows how to fix it. His e-mail is desertgunstar@hotmail.com. BTW, how did you get it work on your PC and what platform are you running.
Back to top
Guest







PostPosted: Sat Oct 09, 2004 11:23 am     Post subject: Reply with quote

It is impossible to beat mission 2 with the data provided with the game, and even desertgunstar's method shows it, we both switch map data for mission 2 with other map files... this give mission 2 a diferent set of targets to destroy, thus allowing one to complete the mission.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DOS Games Discussion Forum Index -> Game Help, Hints and Tips All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group and Ask an Expert
Also powered by Darren and the other admin and mods' hard work! ;)